Vi har bett den första användaren i varje land att skicka en bild och eventuellt en kommentar om bordet. Förhoppningsvis får vi in många fina bilder från hela världen.

David, Belgien. Vår första kund utanför Finland

SOPIVA Ek, varmgrön

"Och vi älskar det! Designen är både elegant och funktionell. "

 

 Gerard, Nederländerna. Vilken är vackrast?

SOPIVA Ek, varmgrön

"Jag är väldigt nöjd med det nya skrivbordet. Kvaliteten och designen är utmärkt! Både järnet och trädelarna i ek överskrider kvaliteten långt över vad jag normalt hade hittat.

Skrivbordet var mycket lätt att montera. Det tar bara några minuter.  Även om leveransen var lite långsam på grund av transportföretaget var kommunikationen och servicen med SELKA mycket bra. Jag förstår att SELKA kommer att välja ett annat transportföretag i framtiden.

Men förutom det ger jag den här produkten 5 stjärnor! Den var värd att vänta på! "

 

Friederike, Tyskland. En perfekt kombination av laptop och bordsskiva.

SOPIVA Aluminium, varmgrön

"Jag gillar verkligen färgen. Det är precis vad jag föreställde mig från bilderna på webbplatsen och de bilder du skickade mig via chatten. Storleken på bordet är perfekt eftersom vårt rum/kontor (sedan Covid-19) bara är 6 m2 stort. Vi behöver särskilt rummet när jag eller min pojkvän sitter i konferenssamtal. Då kan den andra fortsätta arbeta utan att bli störd i vardagsrummet. Därför är bordet perfekt! Gasfjädermekanismen (eller vad den här mekanismen nu kallas) fungerar bra, och när jag skriver detta använder jag skrivbordet i upprätt läge och tycker verkligen om det. 

Jag tror till och med att det här bordet kan stå kvar bredvid soffan med en fin vas eller ljus på efter corona. 

Det var första gången jag köpte något på internet som jag har sett på Instagram och även om jag först var lite skeptisk är jag väldigt glad att jag litade på dig, och nu har det här vackra skrivbordet."

 

Jan-Philipp, Denmark. Vilken legendarisk "före och efter"-story.

SOPIVA Aluminium, varmgrön

"Jag fick precis min order. Den är suverän. Jag är supernöjd med kvaliteten, väldigt robust konstruktion och den ser bra ut. 

Eftersom det blir många fler dagar att arbeta hemifrån är det bra timing. Se före och efter-bilderna som bifogats. Kan du se skillnaden ;-). "

 

Kai, Spanien. Varför inte arbeta ute om du har en utsikt

MAHTUVA L, svart

 

Patricjus, Polen. Vilken kom först, den bärbara datorn eller bordet?

MAHTUVA S, svart

"En extremt platsbesparande, mångsidig och prisvärd lösning för hemmet,
när du behöver använda din bärbara dator sittande eller stående. Precis i tid för vårt nya liv. Suveränt! "

 Sandor, Ungern. Så SOPIVA (passar perfekt, på finska) till detta vackra hus.

 

David, Österrike. Vilken trevlig arbetshörna framför fönstret.

“Bordet är väldigt robust och kraftigt, vilket gör det väldigt speciellt och kvalitativt. Jag blev också mycket överraskad över att bordet kan höjas utan att man behöver skjuta upp det. Det räcker med att rotera handtaget, ett tecken på bra kvalitet! Och stödet från Juha, grundaren av företaget, var mycket speciellt och tacksamt. Tack för den här fantastiska produkten. Jag är väldigt nöjd :) “ 

 

Darja, Lettland. 

SOPIVA Aluminium, varmgrön

"Bordet är precis vad vi väntade oss för liten lägenhet – lätt att montera, lätt att flytta, stabilt, kompakt och du kan använda det när du sitter eller står.  Färgen är behaglig och precis som jag förväntade mig! Fantastiskt, användbar idé! "

 

Liliana, Schweiz

MAHTUVA L, svart

Jag är väldigt nöjd med min MAHTUVA. Det är väldigt snyggt gjort. Det är inte lika stort som ett traditionellt ståbord men ändå tillräckligt stort för att passa min bärbara dator och bildskärm, och jag har fortfarande lite extra utrymme kvar. Det är väldigt enkelt att justera höjden. Det överträffade definitivt mina förväntningar.

 

Fler berättelser följer ...

Lämna en kommentar

OBS: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.